Comunicat de presă APE – Masă rotundă: Antrenarea Societății Civile Moldovenești în Construirea Agendei Pro-europene prin Preluarea Experienței Statelor din Sud-Estul Europei din 22-23 mai 2012

75

În perioada 20-24 mai 2012, Asociația pentru Politica Externă va găzdui vizita de studiu a 12 experți străini originari din Sud – Estul Europei în cadrul proiectului Building Pro-European Agenda in Moldova: Sharing Experiences in Southeastern Europe. Vizita de studiu reprezintă cea de a doua etapă a proiectului ce are drept scop împărtășirea experienței statelor candidate, recent aderate sau statelor deja membre ale UE în elaborarea și promovarea agendei europene, în special ceia ce ține de negocierea capitolului privind drepturile omului și reforma justiției.

În acest sens, avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la masa rotundă: Antrenarea Societății Civile Moldovenești în Construirea Agendei Pro-europene prin Preluarea Experienței Statelor din Sud-Estul Europei din 22-23 mai curent (agenda o găsiți atașat).

Evenimentul va avea loc în incinta hotelului Jolly Alon, 22-23 mai 2012, orele 09.30.

Vom aprecia mult răspunsul dvs. până pe data de 21 mai 2012.

Pentru informații suplimentare vă rog să o contactați pe Victoria Boian: +373 22 210986, +373 68310103, victoria.boian@ape.md

Proiectul este realializat cu suportul financiar al Fundației Soros și Moldova.